Supergaaf boxkleed uit de collectie van Colibries. De rand is gemaakt van speciaal behandeld papier, waardoor het materiaal op leer lijkt! Ook wel leerpapier genoemd. Het heeft hierdoor een hele stoere uitstraling en met de prachtige naturel kleuren haal je een prachtig, duurzaam boxkleed in huis. Het boxkleed is leverbaar in twee kleuren: zwart-wit, en stone-wit.

 

Elk product van dit merk is handgemaakt in Vietnam. Met jouw aankoop steun je Colibries in haar missie om innovatieve duurzame producten te ontwikkelen met respect voor de makers en hun traditie. De artikelen worden gemaakt van 100% cellulose vezels (papier) en zijn wasbaar op 40 graden. Supersterk, lichtgewicht en prachtig om te zien. 

 

Het binnenste vlak is gemaakt van witte hydrofiele stof. Je kunt het boxkleed aan twee zijden te gebruiken. De hydrofiele binnenkant vertoont af en toe wat losse draadjes, daarom nu extra afgeprijsd.

 

Afmetingen: 77 x 97 cm, standaard box formaat.

Zwart

Details

Merk:

Colibries

€ 39,95 € 21,50
Direct leverbaar
Artikelen 'Direct Leverbaar' op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. M.u.v. meubels en tenzij anders aangegeven
Pinterest

Colibries_boxkleed_Elm-black