Prachtige groeimeter met nederlandstalige tekst "kleine avonturier". Erg leuk ter aankleding van de kinderkamer door de stijlvolle, tekenachtige afbeeldingen van een doorlopende weg met allemaal getekende dierfiguren, weerbeelden en natuurelementen. Spreekt tot de verbeelding! De lengte kan gemeten worden van 70 t/m 150 cm, hang hem zelf op de juiste hoogte op aan een leuke knop of haak.

De groeimeter heeft een luxe uitstraling, dankzij de hoogwaardige printkwaliteit met pimentinkt op waterbasis komen de kleuren prachtig uit op het soepelvallende materiaal. De beukenhouten stokken zijn zowel onder als boven door middel van een tunnel bevestigd. De tunnel is afgewerkt met een stiknaad van witte garen. 

 

Materiaal: kreukvrij polyester textiel (210 gr), stokken van beukenhout.

Afmetingen: 30 cm x 100 cm, de rondhouten ophangstokken zijn 35 cm breed en voorzien van een koord in lederlook (dit wordt los meegeleverd zodat je hem zelf op de gewenste hoogte kunt afknippen).

Excl. schroeven voor de wandbevestiging

Details

Merk:

Ontwerpstudio 365

€ 24,50
Direct leverbaar
Vandaag voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Vanaf 23 oktober zijn wij wegens herfstvakantie gesloten, heb je iets snel nodig bestel dan vandaag nog dan gaat het nog mee.
Pinterest

Bijpassende artikelen