YEAH! Kijk eens hoe groot ik al ben. Dat kan heel mooi met deze prachtige groeimeter met nederlandstalige tekst van studio 365. Spreekt tot de verbeelding van je kindje door de grafische tekenachtige dierenkoppen in stijlvolle kleurstelling: zwart-wit met accenten in oker! De lengte kan gemeten worden van 70 t/m 150 cm, hang hem zelf op de juiste hoogte aan een leuke knop of haak.

De groeimeter heeft een luxe uitstraling, dankzij de hoogwaardige printkwaliteit met pimentinkt op waterbasis komen de kleuren prachtig uit op het soepelvallende materiaal. De beukenhouten stokken zijn zowel onder als boven door middel van een tunnel bevestigd. De tunnel is afgewerkt met een stiknaad van witte garen. 

 

Materiaal: kreukvrij polyester textiel (210 gr), stokken van beukenhout.

Afmetingen: 30 cm x 100 cm, de rondhouten ophangstokken zijn 35 cm breed en voorzien van een koord in lederlook (dit wordt los meegeleverd zodat je hem zelf op de gewenste hoogte kunt afknippen).

Excl. schroeven voor de wandbevestiging

 

Bij de groeimeter wordt een "Groeikaart" geleverd. Op deze kaart kun je de lengte met datum invullen en zo bijhouden hoe je kleintje groeit. Door het gat in de kaart kun je hem aan het koord van de groeimeter hangen en heb je het altijd bij de hand. Later leuk voor in het plakboek:-) 

Details

Merk:

Ontwerpstudio 365

€ 26,95
Op bestelling leverbaar. Informeer eventueel naar de verwachte levertijd.
Pinterest

Bijpassende artikelen