Sophie de Giraf - wie kent haar niet? Al meer dan 50 jaar een begrip over de hele wereld en mag bij je pasgeboren baby niet ontbreken! Sophie is het eerste bijtspeeltje dat 5 zintuigen van je baby stimuleert. Al generaties lang wordt Sophie de girafmet de hand in Frankrijk geproduceerd. Sophie de Giraf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Dit rubber is afkomstig van de Hevea boom en wordt bewerkt met verf die ook gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor is Sophie helemaal vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, BPA of andere weekmakers. Sophie is daarom een veilig en duurzaam speeltje. 


Door het mooie formaat kunnen baby's met hun kleine handjes makkelijk Sophie vastpakken bij haar lange nek of benen. De schattige vlekjes en lieve glimlach zijn contrastrijk en wekken direct de aandacht van je baby.  Sophie is gemaakt van natuurrubber en heeft daardoor een bijzondere geur waardoor je baby haar altijd herkent tussen ander speelgoed. Knijp je in het lijfje dan hoor je het subtiele piepje, dat stimuleert het gehoor en je baby leert oorzaak en gevolg herkennen. Wanneer je baby tandjes krijgt kan je baby lekker op het speeltje te sabbelen en bijten. 


Sophie de Giraf zit verpakt in een geschenkdoos en is hierdoor erg leuk om kado te geven.

Lengte: ca. 18 cm

Geschikt voor 0+ maanden 

Schoonmaakadvies: Sophie de Giraf kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met bijvoorbeeld zachte zeep. Het advies is om Sophie niet lang onder de kraan te houden of in bad te doen, omdat het piepje dan onherstelbaar beschadigd kan raken. 

Let op: niet steriliseren of in de vaatwasser!

Details

Merk:

Sophie de Giraf

€ 19,95 € 15,00
Direct leverbaar
Artikelen 'Direct Leverbaar' op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. M.u.v. meubels.
Pinterest