Vloerkleden en speelmatten

Ben je op zoek naar een mooi vloerkleed voor in de babykamer of kinderkamer dan moet je hier even een kijkje nemen! Voor een vloerkleed voor de babykamer ben je bij Babymolen aan het juiste adres. Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment vloerkleden en bestel je vloerkleed eenvoudig online, vloerkleden boven 40 euro worden ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd!

Wij hebben diverse prachtige ronde handgehaakte vloerkleden in meerdere formaten, patronen en kleuren. We merken dat vloerkleden prachtige sfeermakers zijn voor de babykamer of de speelhoek. Zo hebben we van het merk OYOY de populaire Adventure Rugs en World Rugs, prachtige moderne vloerkleden voor de avonturiers, op de eigen kamer of in de woonkamer. Maar ook de rechthoekige vloerkleden die mooi langs het ledikant of de commode passen, doen het erg goed in de babykamer. Heel zacht en fraai zijn de vloerkleden in de vorm van een wolk van Lilipinso. Deze wolken vloerkleden zijn er in verschillende mooie zachte kleuren. Lekker warm aan de voeten!

Toppers uit onze collectie zijn de vloerkleedjes Oslo van Eightmood met halve maantjes dessin op stoer canvas. Deze vloerkleden voor de babykamer zijn er in (mint)groen, roze, petrol en antraciet. En dat voor een leuke prijs! Daarnaast hebben we een aantal mooie quilts om op te spelen of de prachtige grafische Bird blankets van Fabelab om mee te slapen, reizen, vouwen en spelen.