Verzendkosten

Overzichtstabel verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 3,95 binnen Nederland. Bij bestellingen boven € 40,- euro rekenen wij GEEN verzendkosten, met uitzondering van meubels en pakketten met bijzondere, grote afmetingen. Mocht dit het geval zijn, dan staat dit duidelijk bij het product vermeldt.
Hieronder een uitgebreide tabel met de tarieven per land:
Bestemming< 5 kgPer product > 5 kg
en afwijkende formaten*
Nederland € 3,95 (boven € 40,- geen verzendkosten*) € 3,95
België € 6,95 (boven € 75,- geen verzendkosten*) € 6,95
Duitsland € 6,95 (boven € 75,- geen verzendkosten*) € 6,95* Als het gewicht van een product zwaarder is dan 5 kg of een afwijkende afmeting heeft dan staat de hoogte van de extra verzendkosten bij het product vermeld. Staat er niets bij dan kun je ervan uitgaan dat er geen extra verzendkosten worden berekend.

 

UITLEG VERZENDKOSTEN

De verzendkosten zijn een vergoeding voor de verzend- en handelingskosten voor het versturen van onze pakketjes. Wij proberen de hoogte van deze kosten zo goed mogelijk op onze website te communiceren en zo laag mogelijk te houden. De daadwerkelijke kosten die wij maken voor alleen het transport zijn nooit exact het bedrag dat u betaalt, bij hele grote pakketten is dit vele malen hoger en bij kleine pakketjes is dit iets lager omdat deze dan via brievenbuspost verstuurd kunnen worden. De kosten voor verzending via DHL en POST NL zijn hetzelfde. Standaard gaan onze pakketten via DHL, die deze bij ons komen ophalen. In het geval van brievenbuspost valt dit buiten onze standaardverzending en moeten wij het apart labelen en naar de brievenbus brengen (extra handeling). De reden voor de brievenbuspost is dat het voor de klant gemakkelijker is omdat deze er niet voor thuis hoeft te blijven. Ook de kosten voor het verpakkingsmateriaal zijn onderdeel van de verzendkosten.


AFHALEN IN AKKRUM (FRIESLAND)

Als je de bestelling komt afhalen bij ons in Akkrum dan betaal je uiteraard geen verzendkosten.

Wij hebben geen winkel, maar wel een afhaalpunt. Mocht je twijfelen over je aankoop of wilt besparen op de verzendkosten dan kun je de bestelling bij ons komen bekijken en afhalen.