Over Babymolen

Je kunt hier in het kort lezen over de mensen achter de Babymolen. Dan weet je waar en bij wie je iets koopt, wel zo prettig om te weten.

 

Wij zijn Wietse en Frouwkje (dertigers) en trotse ouders van drie stoere jongens: Thomas, Mark en Nils. Na de geboorte van onze oudste zoon, is ook het idee van de Babymolen geboren. Een leuke, trendy webwinkel met allerlei hippe spulletjes voor de inrichting van de babykamer. Inmiddels is de Babymolen uitgegroeid tot een uitgebreide webshop met steeds meer aanverwante artikelen voor je baby en kleine kinderen. Na onze verhuizing naar Akkrum hebben we nu ook net het nieuwe magazijn in gebruik, waar we erg blij mee zijn. We runnen de webshop samen. We vinden het leuk om te zien dat steeds meer mensen de weg naar onze webshop weten te vinden. Frouwkje zorgt voor de inkoop/verkoop en Wietse neemt de technische werking van de website, de contacten met de vervoerders en administratie voor zijn rekening. 

 

Omdat we met een klein team werken proberen we het persoonlijk te houden (voor zover mogelijk via internet). We doen ons uiterste best alle pakketjes met zorg te versturen en als er problemen zijn om deze zo snel en correct mogelijk op te lossen. 

Service is een belangrijk onderdeel van onze winkel, wij zijn de mensen achter de webshop, geen machine! We helpen je graag persoonlijk, via de telefoon of via mail of chat met ons op de site. Wij vinden dit de voordelen van ons bedrijf, we weten wat er speelt en wat er in- en uitgaat. 

 

Tijdens de zomervakantie hebben wij een klein enthousiast team ingezet om de hele zomer dagelijks pakketjes te kunnen versturen, zodat we zelf ook nog even een paar weekjes vakantie kunnen hebben:-) maar toch de webshop gewoon door kan gaan, daar zijn we heel blij mee! Bedankt Mare en Benthe!

 

Afhaalpunt

Omdat aankopen via internet toch lastig blijft... soms moet je het gewoon even "echt" zien en voelen om een keuze te maken. En het is gewoon waar... de meeste producten zien er in het echt veel mooier uit dan op de foto! We krijgen de mooiste producten binnen en sommige worden soms niet goed verkocht op de website, terwijl het er zo gaaf uit ziet (maar dat zie je niet altijd op een plaatje).

 

Het is daarom bij ons ook mogelijk om even langs te komen op afspraak om iets te bekijken of af te halen. We hebben geen winkel, maar als je aangeeft wat je graag wilt zien dan zorgen we dat het klaar ligt.

Maak een afspraak en kom langs bij de Babymolen in Akkrum! 

 

 

In april 2015 heeft Frouwkje samen met haar zus ook een nieuwe webshop geopend in stoere woonaccessoires. 

www.lif-wonen.nl